2015. júl 08.

Google Chrome 23.0.1271.97 Letoltes

írta: öcse
Google Chrome 23.0.1271.97 Letoltes

A Chrome a Google saját, ingyenes böngészője, amely a biztonságos és a modern webes alkalmazásokra optimalizálták.

 

A Google Chrome webböngésző, amelyet a Google fejlesztett teljesen az alapoktól. A modern, interaktív médiában gazdag webes alkalmazások igényeit és jellemvonásait figyelembe véve tervezték meg. A hagyományos böngésző architektúrában, minden folyamat merev időrendi sorrendben történik, egészen addig, amíg a program el nem végezte például egy JavaScript feldolgozást, addig nem lehet betölteni az weboldalt, vagy webes alkalmazást. Az eredmény gyakran az, hogy az adott böngésző fül, az egész ablak, vagy akár az egész alkalmazás benne ragad egy végtelen ciklusban.

Tekintse meg a Google Chrome-ot, az új multi-thread (pontosabban multi-proces) architektúrával, mely optimalizálja és felgyorsítja az oldalak megjelenítését. A folyamatok ilyen jellegű szétválasztása elkerüli a böngésző jelentős összeomlásait és biztonsági sérülékenységeit: ha egy oldal veszélyes módon viselkedik, akkor elkülöníthetővé válok az alkalmazás többi részétől, mely így biztonságos marad.

 

A Google Chrome nyílt forráskódú projekt, mely felhasználja a díjnyertes Firefox böngésző egyes részeit, valamint a Html rendering engine Web-kitet (melyet az Apple Safari és a Nokia böngésző is használ).
Szólj hozzá

Google Chrome 23.0.1271.97 Letoltes