2015. júl 08.

Maxthon Browser 2.5.15.1000 Final Letoltes

írta: öcse
Maxthon Browser 2.5.15.1000 Final Letoltes

Az új, Maxthon rengeteg új funkcióval büszkélkedhet; felülete teljesen személyre szabható, tökéletesített reklámszűrő, webes könyvjelző szolgáltatás, továbbfejlesztett RSS-olvasó és űrlapkitöltő stb. segíti a felhasználók munkáját.

 

A Maxthon a többdokumentumos kezelőfelület-technológia alkalmazásának köszönhetően egy ablakban, újabb füleket nyitva kereshetjük fel a weblapokat.

Az oldalletöltésről folyamatkijelző tájékoztat az állapotsoron. A program a fülön látható ikonokkal jelzi, hogy melyik oldalt tekintettük már meg. A hosszú oldalak olvasását könnyíti meg a szabályozható sebességű automatikus görgetés. Hozzáférhetünk belőle a helyi mappáinkhoz, így kisebb fájlokat azonnal a kijelölt mappába tölthetünk le az Internetről.

A tartalomszűrő letiltja a reklámokat, így gyorsabban töltődnek le az oldalak. Az előugró ablakok szűrésével is takaríthatunk meg időt. Nem csak a helyi proxyk, hanem a webproxyk használatát is támogatja a program. Lehetőség van a címsorba kézzel beírt hivatkozások törlésére.

A beépített tartalomszűrő és az előugró ablakok blokkolása gyorsabb és biztonságosabb használatot biztosít, míg a kedvencek rendszerezése és a keresőfunkció hatékonyabb internetezést eredményez. A már megnyitott füleket elmenthetjük, és a későbbieken lehetőségünk nyílik az eredeti állapot visszaállítására.

A program számos beépülő modullal és felülettel tovább bővíthető, témázható. Számos egérgesztikuláció könnyíti a böngészést, melynek lényege, hogy különböző funkciókat kezelhetünk pusztán az egerünk használatával, továbbá a betöltött honlapok nagyítására vagy kicsinyítésére is lehetőség van, százalékos értéket megadva.

Újdonságok:
- a böngésző beállításainak fel- és letöltése, ezen felhasználói adatok titkosítása
- a kedvenceken belül (eszköztár, oldalsáv) a csoportok rendszerezése
- az oldal bezárásának visszavonása
- biztonsági megoldások

 

IE alapú böngészõ, fülekkel, rss-sel, meg még sok mással, ami hiányzik az alap böngészõbõl. Természetesen a 6-os és a 7-es verzióval is mûködik. Így lesz magyar: A View menü Languages almenüjébõl a Magyar-t kell kiválasztani.
Szólj hozzá

Maxthon Browser 2.5.15.1000 Final Letoltes