2015. júl 08.

SlimBrowser 6.00.061 Letoltes

írta: öcse
SlimBrowser 6.00.061 Letoltes

A SlimBrowser automatikus űrlapkitöltővel, weblapok könnyen kezelhetőségével, kényelmes keresési lehetőségekkel rendelkező böngészőprogram.

 

A Slim Browser képes egy ablakban több webhely megjelenítésére, az oldalak különböző paneleken helyezkednek el, közöttük pedig gyorsan navigálhatunk a fülek segítségével.

A program magas szinten védi számítógépünket a különböző káros webes tartalmaktól, rengeteg beállítást találunk az oldalak szűrésére. Egyedülálló tulajdonsága a speciális ActiveX szűrő, mely saját szabályrendszerével igen hatékonyan képes megakadályozni azokat a trójaiakat, kémprogramokat és reklámprogramokat, melyek ezt a szolgáltatást használják a fertőzésükhöz.

A biztonságnál maradva érdemes még megemlíteni az oldalszűrő funkcióját, mellyel a család többi tagjai vagy a cég alkalmazottai elől zárhatunk el végérvényesen oldalakat. A feketelistára tett honlapok nem fognak megjelenni a böngészőben.

Megtalálható a programban a felbukkanó ablakokat (pop-up) szűrő funkció is, mely részben a saját szabályrendszerére épül, részben pedig az általunk meghatározott listát szűri.

A hasznos szolgáltatások sora itt még mindig nem ér véget, mindenképp érdemes megemlíteni a beépített fordító eljárásokat, melyekkel egyszerűen angol nyelvre fordíthatjuk a német, francia, spanyol, portugál, kínai és egyéb oldalakat, köszönhetően a Google és az Altavista Babelfish internetes eszközöknek.

Előnyök:
- Átlátható felület
- Reklámblokkoló
- Magas szintű biztonság
- Ablakok elrejtése
- Hatékony kicsinyítés/nagyítás
- Szkriptszerkesztő
- Felszínek támogatása

 

A program honosított felülettel is rendelkezik. Alapértelmezésben angol nyelven szól hozzánk a program, mivel nem érzékeli a területi beállításokat, a későbbiekben viszont egyszerűen átválthatunk magyarra a Language menüpont Select Language opciónál.
Összességében egy rendkívül fürge, könnyen kezelhető böngészőt kap kézhez az, aki kipróbálja a programot. Adatvédelmi képességei révén pedig mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valóban biztonságos böngészésre vágyik.
Szólj hozzá

SlimBrowser 6.00.061 Letoltes