Letöltések

2015\07\08

SlimBrowser 6.00.061 Letoltes

A SlimBrowser automatikus űrlapkitöltővel, weblapok könnyen kezelhetőségével, kényelmes keresési lehetőségekkel rendelkező böngészőprogram.

 

A Slim Browser képes egy ablakban több webhely megjelenítésére, az oldalak különböző paneleken helyezkednek el, közöttük pedig gyorsan navigálhatunk a fülek segítségével.

A program magas szinten védi számítógépünket a különböző káros webes tartalmaktól, rengeteg beállítást találunk az oldalak szűrésére. Egyedülálló tulajdonsága a speciális ActiveX szűrő, mely saját szabályrendszerével igen hatékonyan képes megakadályozni azokat a trójaiakat, kémprogramokat és reklámprogramokat, melyek ezt a szolgáltatást használják a fertőzésükhöz.

A biztonságnál maradva érdemes még megemlíteni az oldalszűrő funkcióját, mellyel a család többi tagjai vagy a cég alkalmazottai elől zárhatunk el végérvényesen oldalakat. A feketelistára tett honlapok nem fognak megjelenni a böngészőben.

Megtalálható a programban a felbukkanó ablakokat (pop-up) szűrő funkció is, mely részben a saját szabályrendszerére épül, részben pedig az általunk meghatározott listát szűri.

A hasznos szolgáltatások sora itt még mindig nem ér véget, mindenképp érdemes megemlíteni a beépített fordító eljárásokat, melyekkel egyszerűen angol nyelvre fordíthatjuk a német, francia, spanyol, portugál, kínai és egyéb oldalakat, köszönhetően a Google és az Altavista Babelfish internetes eszközöknek.

Előnyök:
- Átlátható felület
- Reklámblokkoló
- Magas szintű biztonság
- Ablakok elrejtése
- Hatékony kicsinyítés/nagyítás
- Szkriptszerkesztő
- Felszínek támogatása

 

A program honosított felülettel is rendelkezik. Alapértelmezésben angol nyelven szól hozzánk a program, mivel nem érzékeli a területi beállításokat, a későbbiekben viszont egyszerűen átválthatunk magyarra a Language menüpont Select Language opciónál.
Összességében egy rendkívül fürge, könnyen kezelhető böngészőt kap kézhez az, aki kipróbálja a programot. Adatvédelmi képességei révén pedig mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valóban biztonságos böngészésre vágyik.

SlimBrowser 6.00.061 Letoltes

2015\07\08

Maxthon Browser 2.5.15.1000 Final Letoltes

Az új, Maxthon rengeteg új funkcióval büszkélkedhet; felülete teljesen személyre szabható, tökéletesített reklámszűrő, webes könyvjelző szolgáltatás, továbbfejlesztett RSS-olvasó és űrlapkitöltő stb. segíti a felhasználók munkáját.

 

A Maxthon a többdokumentumos kezelőfelület-technológia alkalmazásának köszönhetően egy ablakban, újabb füleket nyitva kereshetjük fel a weblapokat.

Az oldalletöltésről folyamatkijelző tájékoztat az állapotsoron. A program a fülön látható ikonokkal jelzi, hogy melyik oldalt tekintettük már meg. A hosszú oldalak olvasását könnyíti meg a szabályozható sebességű automatikus görgetés. Hozzáférhetünk belőle a helyi mappáinkhoz, így kisebb fájlokat azonnal a kijelölt mappába tölthetünk le az Internetről.

A tartalomszűrő letiltja a reklámokat, így gyorsabban töltődnek le az oldalak. Az előugró ablakok szűrésével is takaríthatunk meg időt. Nem csak a helyi proxyk, hanem a webproxyk használatát is támogatja a program. Lehetőség van a címsorba kézzel beírt hivatkozások törlésére.

A beépített tartalomszűrő és az előugró ablakok blokkolása gyorsabb és biztonságosabb használatot biztosít, míg a kedvencek rendszerezése és a keresőfunkció hatékonyabb internetezést eredményez. A már megnyitott füleket elmenthetjük, és a későbbieken lehetőségünk nyílik az eredeti állapot visszaállítására.

A program számos beépülő modullal és felülettel tovább bővíthető, témázható. Számos egérgesztikuláció könnyíti a böngészést, melynek lényege, hogy különböző funkciókat kezelhetünk pusztán az egerünk használatával, továbbá a betöltött honlapok nagyítására vagy kicsinyítésére is lehetőség van, százalékos értéket megadva.

Újdonságok:
- a böngésző beállításainak fel- és letöltése, ezen felhasználói adatok titkosítása
- a kedvenceken belül (eszköztár, oldalsáv) a csoportok rendszerezése
- az oldal bezárásának visszavonása
- biztonsági megoldások

 

IE alapú böngészõ, fülekkel, rss-sel, meg még sok mással, ami hiányzik az alap böngészõbõl. Természetesen a 6-os és a 7-es verzióval is mûködik. Így lesz magyar: A View menü Languages almenüjébõl a Magyar-t kell kiválasztani.

Maxthon Browser 2.5.15.1000 Final Letoltes

2015\07\08

Opera 12.00.1065 Beta Letoltes

Opera webböngésző Windows-hoz nagyobb biztonsággal, jobb védelemmel.

 

Mint internet felhasználónak, mindig szüksége lesz jó és megbízható böngészőre. Az Opera biztonságos és gyors, valamint integrált BitTorrent klienssel és a legjobb adathalász-szűrővel letölthető.

 

Biztonságos, gyors, ingyenes, magyar nyelvű.

Opera 12.00.1065 Beta Letoltes

2015\07\08

Safari 5.1 Letoltes

A Safarival olyan fantasztikus webes élményben lesz részünk, mely egyben kimagasló teljesítménnyel párosul.

 

A legösszetettebb oldalak is nyaktörő sebességgel töltődnek le. A Safari előrehaladott interface technológiájával nemcsak egészen újszerű látványban lesz részünk, de az eddigi böngészőknél sokkal egyszerűbben használható.

Speciális lehetőség a könyvjelzők automatikus átvitele Microsoft Internet Explorer és Firefox böngészőkből, a privát böngészés, a többablakos megjelenítés, a beépített letöltésvezérlő, a kereső, a többféle beállítható blokkolás, valamint az RSS támogatás.

Teljes körben támogatja a Web 2.0 megoldásokhoz szükséges valamennyi technológiát.
Olyan intuitív eszközökkel segíti a kényelmes navigációt, mint a húzható-dobható könyvjelzők, könnyen rendezhető füles ablakok, beépített intelligens keresőmező, mely az oldalak relevanciáját is mutatja, valamint a beépített RSS-olvasó.
Támogatja a HTML 5 új videó és audió kódjait, valamint a CSS animációt. Lehetővé teszi a CSS Web Fonts technológia használatát is, melynek segítségével a weblapok tervezői tetszőleges, egyedi betűtípusokat is használhatnak.

Safari 5.1 Letoltes

2015\07\08

Firefox 17.0.1 Letoltes

A Firefox Mozilla Corp. kiváló és ingyenes webböngészője, az internetezők egyik legnépszerűbb eszköze.

 

Találja meg gyorsan a kedvenc oldalát – még akkor is, ha nem emlékszik az URL-re. Írja a keresett kifejezést a címsorba és az automatikus kiegészítő megjeleníti a lehetséges találatokat az előzményekben, a könyvjelzők és a nyitott lapok között.

Az intelligens címsor használat során folyamatosan tanul, igazodik a preferenciákhoz és egyre jobb találatokat ad vissza. Továbbfejlesztették, hogy (figyelembe véve az adatvédelmi beállításokat) a találatok pontosabbak legyenek és még gyorsabban jelenjenek meg.

 

A Firefox ingyenes, gyors, személyre szabható, sok kiegészítő tölthető le hozzá és folyamatosan fejlesztik.

Firefox 17.0.1 Letoltes

2015\07\08

Google Chrome 23.0.1271.97 Letoltes

A Chrome a Google saját, ingyenes böngészője, amely a biztonságos és a modern webes alkalmazásokra optimalizálták.

 

A Google Chrome webböngésző, amelyet a Google fejlesztett teljesen az alapoktól. A modern, interaktív médiában gazdag webes alkalmazások igényeit és jellemvonásait figyelembe véve tervezték meg. A hagyományos böngésző architektúrában, minden folyamat merev időrendi sorrendben történik, egészen addig, amíg a program el nem végezte például egy JavaScript feldolgozást, addig nem lehet betölteni az weboldalt, vagy webes alkalmazást. Az eredmény gyakran az, hogy az adott böngésző fül, az egész ablak, vagy akár az egész alkalmazás benne ragad egy végtelen ciklusban.

Tekintse meg a Google Chrome-ot, az új multi-thread (pontosabban multi-proces) architektúrával, mely optimalizálja és felgyorsítja az oldalak megjelenítését. A folyamatok ilyen jellegű szétválasztása elkerüli a böngésző jelentős összeomlásait és biztonsági sérülékenységeit: ha egy oldal veszélyes módon viselkedik, akkor elkülöníthetővé válok az alkalmazás többi részétől, mely így biztonságos marad.

 

A Google Chrome nyílt forráskódú projekt, mely felhasználja a díjnyertes Firefox böngésző egyes részeit, valamint a Html rendering engine Web-kitet (melyet az Apple Safari és a Nokia böngésző is használ).

Google Chrome 23.0.1271.97 Letoltes